emma öberg

läs om mig och mitt händelserika liv!

Rökrea

Publicerad 2012-11-30 17:00:31 i

Hejsan nu är jag äntligen hemma efter ett besök i ''stor stan''. Det blev en massa shopping och mysterium med bästavännen. Vi får se vad kvällen bjuder på men jag tror de blir att ta de lungt. Nu ska vi snart äta så vi höres.



Jag e redo,ja e redo!

Publicerad 2012-11-30 09:37:22 i

Nu är jag utvilad och klar för att fara till tandläkaren. Jag ska även passa på att handla lite julklappar i stan och träffa Fanny.

Medans jag väntade på frukosten skulle bli kvar så satt jag och kolla i akvariumet och gav fiskarna mat. Fiskar är ganska coola om man kollar. Såg även att våra bebis slammisar växt till sig.




hejsan svejsan !

Publicerad 2012-11-30 00:36:37 i mitt liv

jag har funderat på detta med att blogga för nu har jag verkligen mycket tid vid datorn och kan ju lika gärna slänga in nå inlägg om hur de är. Idag har jag vart på skolan med mina fina vänner, men jennifer var tvungen att gå hem för att hon var sjuk.. så då röjde jag och fanny igenom skoldagen. Efter skolan så drog jag hem direkt och passade min söta rara underbara syster. Hon gjorde inte som jag ville och jag gjorde inte som hon ville men vi klarade de ganska bra iallafall,<3 Sen så skjutsa vi henne till träningen och då kände jag att varför slutade jag.. jag hade ju kunnat vara gymnastik proffs idag om jag fortsatt. Aja dum tjej dumma val ha-ha. Sen så somna jag i soffan när vi kom hem bara i tanken på att jobba lika hårt som gymnasterna. Efter en pn så for vi till Tommy och han spela massa låtar för mig och jimmy. Nu ska jag sova så jag orkar med att öppna munnen hos tandläkaren. Puss godnatt hoppas någon kommer vilja följa min blogg om jag börjar om.
 

Om

Min profilbild

Jag skriver om mitt liv, de handlar om mig helt enkelt ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela